Dagens kläder

Dagens kläder: Bloggafton

Dagens kläder: Bloggafton

Äntligen fick jag möjlighet att använda mitt secondhandfynd från LOLUX. Kvällens bloggafton som arrangerades av Amanda och Therese hade temat glamour och den här klänningen är glamour för mig.

Klantigt nog tog batteriet slut på min kamera så jag fick inga bilder alls från kvällen 🙁 Men det var iallafall väldigt trevligt och mitt sällskap till aftonen var var snyggingarna Sophie och Stina. Påsarna och väskan jag posar med är fyllda med en massa härliga produkter och nu ska jag hälla ut allt på golvet för att kika närmare…

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.