Dagens kläder

Idag och gårdagens kläder

Idag och gårdagens kläder

Jag spenderar mesta delen av min tid i parken på en filt när det är så fint väder. Idag har jag på mig klänning och linne från H&M och igår blev det jeansskjorta från Levis, shorts från See by Chloé, linne från Blue Tattoo och på fötterna Converse.

Ikväll har Aller Magazine (Elle, Café mfl) sommarfest och man kan säga att jag är inbjuden. Fast bara att se och höra allt som händer från balkongen eftersom vi delar innergård. De har redan soundcheckats och hela gården är fylld med goodiebags, öl och annat gott. Om ni vill kan jag smyg fotografera lite senare när festen är igång 🙂

Det kommer nog bli ganska högljut och jag kan tänka mig att en del grannar är mindre glada. Själv så tycker jag bandet låter bra (det lilla jag hört) så jag kommer nog bara njuta av lite livemusik ikväll.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.