Skor,  Utförsäljning

Utförsäljningstips i Stockholm

pil Sjöklint Agenturer‏ har lager – och kollektionsutförsäljning. Här kan du fynda bland märken som Betsey Johnson, dVb by Victoria Beckham, Aeronautica Militare, Anne Fontaine, Ba&sh, Stella Forest, Essentiell, Blauer, Cacharel, Essentiel, Hoss Intropia, Nobody, Stella Forest, Steven Alan, Twin-Set, Z-Brand. Läs mer i kalendern

C.o.e.t lägger ner

pil En av Stockholms bästa skobutiker, C.o.e.t kommer stänga den 20 maj (supertrist tycker jag) 🙁 Nu säljer de ut det sista i butiken med 70% rabatt. Besök C.o.e.t på Jakobstorg 3. De har öppet vardagar 11-19 lördag 11-17. Se bild ovan.

pil Accessora har utfösäljning i sin butik på Arbetargatan 29. Läs mer i kalendern

pil Sofosyatelje har säsong/varumärkes utförsäljning! Läs mer i kalendern

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.