Dagens kläder,  Utanför ämnet

Dagens kläder: Sötsaker

Dagens kläder: Sötsaker

Nu är jag lite utanför ämnet och jag lovar att ni ska slippa läsa vad jag äter till frukost, lunch och middag men jag är tvungen att visa en bild på de här underbara sötsakerna från Petite France. Det är första gången jag besöker det här franska bageriet men absolut inte den sista. Otroligt prisvärt och härlig personal. Från ungefär kl. 14 på dagarna är det sol på deras lila uteservering på John Ericssonsgatan 6 (Kungsholmen i Stockholm).

pil Kofta från Zara
pil Klänning från H&M (som användes som gravidklänning förra sommaren)
pil Ballerinas från Bershka

15 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.