Modeaktiviteter

Modemingel hos Veckorevyn

Modemingel hos Veckorevyn

Det är alltid lika kul att träffa modebloggare och det fanns det gott om på Veckorevyns modebloggmingel ikväll. Tack för det trevliga sällskapet Fröken Sötsur och Linda.

Jag hann som vanligt inte prata med alla jag hade tänkt mig med det blir ju fler tillfällen får jag hoppas. Det var bra anordnat och den lilla frågedebatten med Ebba, Frida, Sigrid, Hanna och Michaela uppskattades. Tycker det var super att det togs upp ämnen som makten bloggarna har, produktplaceringar i bloggar, annonspriser, mm. Moderatorn Claes gjorde ett bra jobb 🙂

När vi kände oss färdigminglade bestämde Linda och jag att vi skulle ta ett glas vin och spana in innehållet i goodiebagsen. När vi stapplade (ojoj, mina stackars fötter är inte vana vid höga klackar) runt vid Humlegården stötte vi på de härliga tjejerna Stina, Sophie och Fanny som också var sugna på att ta ett glas och vila fötterna. Vi hamnade på Vassa Eggen och hade hur trevligt som helst.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.