Ny butik

Ny nätbutik: Sid & Sally

Ny nätbutik: Sid & Sally

Nu har butiken Sid & Sally (som jag bloggade om i mitten av december) äntligen öppnat.

Så här står det i pressmeddelandet:

“Sid and Sally.com är Sveriges nya modeshop på nätet för dig som vill synas och samtidigt passa in. Här hittar man utvalda plagg från flertalet välkända och eftertraktade varumärken såsom Odd Molly, Fred Perry, North Sails, Miss Sixty mfl. Ett stort fokus ligger på att erbjuda en bra shoppingupplevelse och integrera med kunderna. Till sin hjälp har man de två professionella modebloggarna Sid och Sally samt rockbandet Anagoes.”

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.