Ny butik

Ny butik i Stockholm: Maruschka de Margó

Maruschka de Margó
Foto: Micael Bindefeld AB

Ännu en lyxig butik slår upp portarna i Stockholm. Maruschka de Margó säljer märken som Sonia Rykiel, Alexander McQueen, Jean Paul Gaultier mfl.

Maruschka de Margós nya boutique erbjuder kläder ”från Gym till Gala – 24 Hour Dressing” för kvinnor med högsta krav på design, kvalitet, personlig stil och service. Konceptet vilar på en kombination av skräddarsytt, sexigt, feminint och läckert med kvinnliga kostymer, tjusiga aftonklänningar, heta jeans, multifunktionella sportkläder, fantastiska skor, fashionabla accessoarer och fabulösa väskor – allt handplockat från hela världen.

4 kommentarer

 • D. Amini

  Jag minns när M de M låg på Biblioteksgatan och var den enda återförsäljaren av Diors väskor… Det var cirka 1999 när sadelväskorna syntes hänga på många, många axlar 🙂 Verkar dock inte finnas Dior i sortimentet i den nya butiken…

 • Sophie

  Ja, jag såg det här om veckan. Men jag måste säga att jag är inte riktigt lika imponerad av den butiken, som jag var av den gamla på Biblioteksgatan. Vet iofs inte om det kanske kan ha att göra med min ålder. Gick ju på gymnasiet när M var som häftigast….!;)

  Kram Sophie♥
  http://www.sophisticatedsophie.se

 • Kajsa

  Ohh, jag diggar liksom bara namnet så butiken låter ju då som en uppföljning otroligt lockande. Ska se till att besöka den när jag är i Stockholm nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.