Modeaktiviteter

Modevisning – MTWTFSS WEEKDAY

MTWTFSS Weekday

I samband med invigningen av den nya Weekday-butiken så var det även en modevisning för den nya märket MTWTFSS WEEKDAY. Tjejen som designat kläderna heter Titti Andersson och har tidigare jobbat för Velour.

Som ni ser är det mest svart, vitt och grått men om jag inte tar fel så såg jag lila och ljusblå plagg hänga i butiken. Jag gillade den batikfärgade klänningen som man ser uppe till vänster. Det fanns en hel del korta t-shirts (kostar 200 kr) och skinplagg (en jacka kostar 3000 och skinkjolen 2000).

Så här beskrivs kollektionen:
“Kollektionen som består av både dam och herr, vilar på en genomgående monokrom färgskala. Inspriationen bygger på den ständiga förädlingen av antihjältens bas; jeans t-shirt och mc-jacka. Till våren är plaggen influerade av skuggor och de tre grundformerna med framförallt axlar i i silhuettens fokus. Där vi ser en lösare passform på herr präglas damsidan av rektangulära och kantiga former i mjuka material.”

Här kommer en liten filmsnutt från modevisningen:

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.