Barn

Hello Kitty

Hello Kitty

Äntligen har jag någon att köpa Hello Kitty-prylar till 🙂 Det finns så mycket sött och här har Olivia på sig en mysig dress (lite för stor) från H&M. Prylarna runt omkring kommer från Sanrio.com som verkligen säljer ALLT med Hello Kitty-loggan på.

4 kommentarer

  • Anna

    Wow, vad sott!! Jag alskar Hello Kitty! Det finns en Sanrio butik i mall:et har och jag var inne och spanade! Allt ar sa glittrigt och fint! Det fanns en butik i Goteborg som salde mycket Hello Kitty och My Little Twin Stars nar jag var liten, kommer inte ihag namnet just nu?!

  • Åsa

    Vi har just kommit hem från en Thailandresa där vi en dag råkade hamna i en “HelloKittybutik”, antagligen en sån sanrio som ni talar om ovan. Mina små tjejer blev fullständigt mållösa, gick bara omkring och tittade och vi kom ut ur butiken utan att ha köpt en enda grej. Denna plötsliga “handlingsförlamning” kändes rätt bra tyckte jag, då prisnivån var helt absurd. Fyra plåster för 25 kronor, en karta klistermärken dryga femtiolappen och tröjor för hundratals kronor kändes rätt mycket just då och just där, där HelloKitty-väskor-tröjor-kjolar-klockor såldes i varneda gatustånd för några futtiga kronor. Inte “äkta” men duger gott åt fem-sexåringar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.