Ny butik

Ny nätbutik: ABFAB

Ny nätbutik: ABFAB

Ny nätbutik som säljer smycken, klockor och solglasögon. Så här står det i pressmeddelandet:

“I höstas lanserades vår nya portal, ABFAB, och nu tar profilerna bakom NK Details nästa steg ut på nätet och lanserar ABFAB webbshop. Med ledorden ”Absolutely Fabulous Online Shopping” tar vi världskända varumärken inom smycken, solglasögon och modeklockor för både kvinnor och män till svenska hem via näthandeln. Syftet med webbshopen är att nå ut till kunder som inte är belägna i våra butikers upptagningsområden och ge dem tillgång till vårt exklusiva och handplockade sortiment.”

Som ni ser så säljer de även Marc by Marc Jacobs klockor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.