Accessoarer,  Ny butik,  Smycken

Butiksnyheter i Malmö

Butiksnyheter i Malmö

pil Baglady store
Den 8 oktober invigde smyckesföretaget Baglady sin konceptbutiken ”Baglady shop” vid Davidhallstorg 10, central beläget i Malmös design- och konstnärskvarter.

pil lollopard har nu hela den nya kollektion på plats i butiken på Davidshallstorg 8. Du får 10% rabatt på hela klädkollektion, fre den 16 och lör den 17 november. I veckan öppnar även lollopards nätbutik på www.lollopard.se.

pil Dearly Beloved
Den 25:e november presenterar Dearly Beloved sin andra kollektion. Presentationen äger rum i egna butiken Freulein som drivs i samarbete med dansk/svenska klädmärket Pretty By Design. Kollektion #2 består av sex olika plagg, varje plagg producerat i en liten begränsad upplaga. Färgerna är få och mörka och plaggen enkla med sinnrika detaljer. Kollektionen bär sorg och avspeglar och inspireras av det vackra i mänsklighetens mörker. Samtidigt står den stadigt på marken, kaxigt bredbent och med glimten i ögat. Den 2:a december uppdateras dearlybeloved.se med Kollektion #2 och en ny fräsch webbutik.

Freulein, Davidshallsgatan 11, Malmö
25/11 12.00-14.00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.