Tips

Tips och frågor från läsarna

Tips och frågor från läsarna

Jag vill gärna dela med mig av alla bra tips jag får. Det har även dykt upp en del frågor som jag hoppas någon där ute kan hjälpa mig att besvara.

Tips
pil Sofia tipsar om att Göteborgsbutiken Bobby Dazzler har ett stort utbut av märket Won Hundred.

pil Ana tipsar om det nya svenska klädmärket Matilda Wendelboe

pil Vendela tipsar om handgjorda smycken från Baubles for Beauties.

pil Karolina tipsar om barnklädesbutiken Wiells hörna.

Frågor

pil Från Christel: “Jag är en fantast av Odd Molly kläder. Om det är någon som kan hjälpa mig så är det du. Jag söker en klänning från höstkollektionen 2006 (Odd Molly). Den fanns i brunt och China blue, kort ärm, hyskor framtill på bröstet och klänningen hade en tillhörande underkänning i beige. Nr på klänningen är 326. Vet Du vilken jag menar och vet Du någon som skulle kunna tänka sig att sälja en klänning i strl 2?”

pil Från Sofia: “Var kan man köpa Won Hundreds snygga skor?”

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.