Mode

Dagens outfit: Marc

Dagens outfit: Marc

Det har blivit många “dagens outfit” på sista tiden. Säg till om det blir tråkigt och jag ska sluta med dessa inlägg. Idag ska jag fika med Marys Favoriter och försöka orka mig igenom ett yogapass.

pil Relativt ny tröja från Marc by Marc Jacobs
pil Topp från d´AHrling
pil Jenas från Zara

4 kommentarer

  • Åsa

    Minst en dagens om dagen, tack helst två eller så – hårt arbetande och husrenoverande småbarnsmammor som hastlunchar vid skrivbordet och aldrig hinner gå runt på stan behöver absolut massor av inspiration. Och, outfitsinläggen är faktiskt det jag gillar bäst i din blogg även om jag förstås får inspiration även av övriga inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.