MammaShopping,  Väskor

Plastig skötväska?

Skötväska

Idag hämtade jag ut skötväskan av märket amykathryn jag beställ från Stylish Mom. Tyvärr blev jag lite besviken eftersom den ser så plastig ut i verkligheten. Men storleken är bra och den har många fack och en matchande skötmatta. Jag får väl testa den lite mer innan jag uttalar mig mer.

Färgteamat för vår vagn är iallafall svart, rött och grått. Jag bojkottar rosa helt och hållet 🙂

10 kommentarer

 • bilqis

  nydelige farger! Og så bra at holder igjen for rosa.. det er så mange nydelige andre sterke farger som babyer er så vakre i! Og mange bra designere, IdaT, finger in the nose (for de litt større) osv osv.. 🙂 Det er så hyggelig å babyshoppe!

 • Capucine

  Jättefina färger! Det blev ingen kronanvagn trots allt? Jag är lite sugen på en sådan, men har inte sett någon i verkligheten. Har en känsla av att de kan vara lite klumpiga.

 • Reblo

  Teutonia Fun -07 va? Nu är jag avis, trodde inte det skulle kännas så här viktigt men vår -06:a känns redan gammal och trist. Samtidigt kan man ju inte byta vagn varje år som en annan kändismamma haha.

  skötväskan ser fin ut på bild i alla fall, fint med kontrastfärger till vagnen.

 • Anna

  Min stora tjej hann bli över 2 år innan jag tyckte att det kändes nästan ok att sätta på henne något rosa ;).

  Reblo – jag kräks om jag måste se eran gamla 06-a en gång till. byt genast! 😉

  Jag köpte en väska som jag ska ha till skötväska idag. Själv tycker jag den är pefekt – inte så stor (funkar inte eftersom jag har en tvååring som ska stå på ståbräda o kunna se lillasyster), i skinn med”plastad” insida, med lång tygrem som jag ska göra ett till hål i så att längden blir lagom att hänga på vagnen.

 • MiaShopping

  Karro: Precis 🙂
  bilqis: Tack för tipsen, ska kolla in de butikerna.
  Capucine: Nä, det blev en Teutonia Fun.
  Vera: Tack.
  Reblo: Ja, vi trivs jättebra med vagnen. Lätt och går in i hissen 🙂
  Sandra: Tack.
  Johanna: Ja, kan bli för mycket annars.
  Anna: Hoppas få se en bild på väskan hos dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.