Dagens kläder

Dagens outfit: höst?

höstoutfit

Jag var bara tvungen att testa de nya höstkläderna, det är ju så grått och trist där ute.

Nu ska jag iväg till barnmorskan för att se om den lilla busungen (som aldrig vill komma ut) mår bra där inne.

pil Tröja från H&M
pil Mammas gamla fina halsband
pil Kjol från TopShop Maternity
pil Strumpbyxor från H&M

9 kommentarer

 • Nina

  Det är säkert bra med bebisen därinne!
  Enligt BF skulle jag ha barn den 25/8 & går nu alltså på “övertid” ! Känns lite frustrerande. Man vill ju så gärna träffa krabaten som ha härjat runt i magen de senaste 9 månaderna!!
  Tids nog, tids nog……!

 • Linda K

  ere h&m-strumpbyxorna? dom har jag med och funderar starkt på att inviga i morrn eftersom hösten uppenbarligen är här.

  locka ut dne där lilla snart nu 😀

 • Åsa

  O, så fint!! Jag gillar verkligen senapsgult, mest för att det är en så varm färg. Jag är rätt svartvit på jobbet nuförtiden och tycker alltid att jag ser så blek och glåmig ut. Borde nog bli mer svart-gul….
  Jag har gått över tiden två av tre gånger och jag tycker verkligen att det stämmer bra det där många säger att de där dagarna känns längre än månaderna innan beräknat födelsedatum. Ska bli spännande att se lillaB!!

 • Ella

  Hur ska man nu tolka det här då..? Undrar just vad som hände hos barnmorskan? Kanske du fick åka direkt till förlossningen. Jag väntar spänt på en liten bebis snart!! Om du nu läser det här önskar jag dig STORT lycka till inför förlossningen. /Ella

 • MiaShopping

  Nina: Ja, lite frustrerande börjar det allt bli.
  Mia: Tack!
  Linda K: Yupp, så här ser de ut på.
  Fröken SötSur: Tack!
  Åsa: Ja, det känns som en lång extra månad.
  Ella: Allt gick bra på barnmorskan. Ingen färd till BB än 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.