MiaShopping,  Tävlingar

Tipsa och vinn nagellack

Tipsa och vinn nagellack

Vad vill du helst läsa om här i bloggen? Nyheter, rea, utförsäljning, nya butiker? Vill du att jag ska vara mer personlig eller skriva mer om shopping för barn/killar? Har du några bra förslag på hur jag kan förbättra resten av MiaShopping (butikskatalogen och varumärkeskatalogen)?

Frågorna är många och jag tror att du där ute sitter på svaren. Maila mig på mia@miashopping.com eller skriv en kommentar så är du med i utlottningen av ett snyggt orange nagellack från O.P.I

4 kommentarer

 • Elsa

  Tycker att hela sidan är väldigt bra och när det kommer till bloggen så uppskattas VERKLIGEN tipsen på de olika utförsäljningarna och reorna som vi andra dödliga är för orutinerade för att hitta 😉
  Skulle dock vara lite roligt med lite mer typ skönhetsprodukter. But I like it mucho!

 • Att ha det gott

  Eftersom jag r lååånhgtids sjukskriven men en sådan som försäkringskassan säger har trillat mellan stolarna Alltså en sådan som de vägrar ge sjupenning till Är jag jätteglad för budget tips rabatter o dyl

 • Linn

  Hejsan 🙂
  Jag tycker din sida är jätte bra som de är nu och de säger säkert de flesta.. men det skulle vara kul och du tog upp ämnet relationer, vad ska man ha på sig när man ska till sin livs levade förälskelse? det har jag väldigt problem med, hittar aldrig något i min garderob och det det blir alltid för lättklätt eller så har jag för opassande kläder haha .. skulle vilja ha lite tips om det 🙂 kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.