Smycken

mori & mimosa – Hawaiian Mirage

Hawaiian Mirage

Fröken SötSur och jag hälsade på hos mori & mimosa förra veckan och de presenterar “Hawaiian Mirage” – en paradisisk kollektion. Vi blev bjudna på fruktdrink med en drinkpinne i form av en palm. På skivspelaren snurrade Hawaii-musik som Aloha de, Song of the island mfl.

Så här beskriver Christina Wemming och Sara Engberg sin senaste kollektion av smycken och kläder:

“Temat för säsongen är Hawaii, med en lätt bris av 50-60-tal och färger som för tankarna till tropisk flora och fauna och dramatiska stormar: mimosagult, hibiskusrosa, silver, gräsgrönt och lagunblått. Delar av kollektionen är ett samarbete med mönsterdesignern Malin Björklund, som på tyger har skapat sitt eget exotiska växtrike.

Kollektionen började med en resa till Japan, en gammal vinylsingel med Hawaiimusik och en återuppväckt barndomsdröm om Hawaii – paradiset på jorden. Klänningar och bikinis med blommande axelband och volanger möts av moln och blixtar i psykedeliska färger på kromblanka pärlkedjor.”

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.