Modeaktiviteter

Hektisk dag

Top model

Nyss hemkommen från Camilla Norrbacks visning där jag tackvare mitt trevliga sällskap Annie fick sitta frontrow brevid Eleonore och Karolina. Tre visningar på en dag räcker alldeles utmärkt för mig, jag är helt slut. Kamera har tagit 102 bilder och ovan ser ni en massa modefolk utanför Berns och på bild två lyckades jag fånga Top Model-gänget som helt plötsligt dök upp med ett kamerateam i släp.

Goda efterrätter

Berns har en mysig uteservering där jag vilade upp mig mellan Nygårdsanna och MiniMarket. När jag skulle beställa en kaffe visade det sig att min vän T jobbade idag så han bjöd inte bara på kaffe utan även på fyra små mumsiga efterrätter.

Förutom de trevliga bloggtjejerna jag nämde ovan så har jag under dagen träffat Sophie, Peter, Lolita och Ida. Alltid lika kul att se er! Skickar även en hälsning till Mia som jag pratade med i telefon men som tyvärr inte kunde gå på Camillas visning ikväll.

Nu ska jag redigera lite bilder från visningarna…

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.