Mode,  Modeaktiviteter,  Smycken

Dada’s Diamonds – Maestro!

Dada’s Diamonds - Maestro!
Foton MiaShopping

Dada’s Diamonds bjöd som vanligt på en underbara installation och denna gång var det på Strindbergs Intima Teater. Inspirationen till denna smyckeskollektion kommer från Michail Bulgakovs roman Mästaren och Margarita.

Min favorit är helt klart den lilla broschen med apan och trumpeten 🙂 Jag tror att den här kollektionen kommer gå bra eftersom det finns så många fans av boken Mästaren och Margarita runt om i världen.

Om du vill se den nya kollektionen så planerar Dada’s Diamonds att ha en visning till den 25 augusti i sin butik på Timmermansgatan 35.

5 kommentarer

  • Anneli

    Jag måste bara lämna en liten kommentar som egentligen inte har med det här inlägget att göra..

    Men jag var på Åhléns City i fredags och såg dig där. Det kändes ganska roligt med tanke på att jag var 100 mil hemifrån (bor i Norrbotten) och den första jag trillar på under min shoppingresa där var du. Jag har ju följt din blogg i evigheter faktiskt. Så det kändes lite som att se en kändis nästan. Hade tänkt säga hej och berätta att jag gillade din blogg. Men eftersom jag inte är ett “känt” ansikte så lät jag bli, du hade kanske undrat vad jag var för knäppgök. Men din väska från Grandpa var hur fin som helst och bara lyste upp hela Åhléns.

    Då vet du.

    Kram på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.