Mode

Dokumentär om Marc Jacobs

Dokumentären MARC JACOBS & LOUIS VUITTON
Bilder från Artevod

Loïc Prigent (som även gjort Signé Chanel ) och Dominique Miceli har nyligen gjort en dokumentär (MARC JACOBS & LOUIS VUITTON) om Marc Jacobs som jag gärna skulle vilja se. I filmen kan man bland annat se Marc när han förbereder kollektionerna S/S07 för Louis Vuitton och Marc Jacobs, modevisningarna i Tokyo, Paris, New York samt Anna Wintour och Sofia Coppola i arbete.

Tv-kanalen ARTE (finns i Frankrike och Tyskland) som varit med och producerat dokumentären har gjort några korta intervjuer med Marc som går att se & lyssna på här (hemsidan är på tyska med intervjuerna är på engelska).

Dokumentären gick att se på ARTE redan i april (på franska) men tydligen ska den inte komma på DVD förrens i september. Förhoppingsvis så finns den då med engelsk text.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.