Mode,  Modeaktiviteter

Nikoline Liv Andersen på +46

+46 Nikoline Liv Andersen
Foton från Danmarks designskola

Modemässan +46 har sin andra uppsättning för i år och kommer börja med en modevisning den 16 augusti. Här kommer vinnaren av +46’s modepris, danska Nikoline Liv Andersen, visa upp sina plagg. Under de resterade dagarna som mässan pågå så kommer även Örjan från Weekdays visa upp sitt ny märke Qoniak och Jojo&Malou bjuder på sin första modeshow har i Stockholm. Andra märken på catwalken kommer vara Ulrika Sandström, Pimpinette, Ladies & Gentlemen och Diana Orving.

På själva mässan kommer följande märken visa upp sina kollektioner:

Svenska:
Rodebjer, Julian Red, Pudel, So Last Season, Stylein, Dagmar, Dadas Diamonds, Jojo&Malou, Pace, Fraulein Von Haust, Skyward, Our Legacy, Josefina lar, PicaPica, Saga, Svensson Jeans, Pia Semensen, Whyszeck, Gram, Kling, Permanent Vacation, Ladies&Gentlemen, Pimpinette, Ulrika Sandström, Bea Szenfelt, Cheap Monday, Qoniak, A Bug collection & Pseudonym.

Internationella:
Nikoline Liv Andersen (+46 Awards winner), Berhard Willhelm shoes (Germany), AB-Irato (France), Misericordia (France), Peter Jensen for bStore shoes (Denmark), Retro Superfuture (Italy), Antti Asplund (Finland), Las Cosas Que Nos Elevan (Greece), Soulland (Denmark), Potpoti (Germany), Daniel Pailillo (Finland), Rozalb de Mura (Romania), Regine Mowill (Denmark), Issey Miyake Watches (Tokyo), Edwin (Japan), Alessi Watches (Netherlands), S.N.S (Denmark), SBU (Italy), Buskbus K (Denmark), Puffa (Great Britain), Cycle (Italy),
Christine Bec (Great Britain), NOM*d (New Zeeland), Works Untld (Denmark), D.A.T.E (Italy), FaFaFa (Denmark), Folk (Great Britain), Shoefolk shoes (Great Britain), bStore shoes (Great Britain), Opening Cermony shoes (USA) och Eley Kishimoto shoes (Japan/ Great Britain).

Läs mer på +46’s hemsida

Uppdatering 070731
Tyvärr är inte +46 öppet för allmänheten.

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.