Rea

70%, men inte för oss

eLuxury rea

Jag borde blocka eLuxurys site för jag blir bara sur när jag surfar in där. De har just nu 70% på en massa fina plagg, väskor och skor och vi kan inte handla. De levererar bara till USA och godkänner bara amerikanska betalkort vilket betyder att jag inte ens kan använda min US Global Mail adress 🙁

4 kommentarer

  • Mia

    Dessutom hade de en minst sagt usel attityd mot mig när jag shoppade min MBMJ-väska där i vintras; en dag efter att de skickat iväg den till en väninna till mig i USA slog de på med halva priset på f-nskapet – och när jag påpekade det sa det att “så är det bara”. Ingen förståelse för att jag gjorde en jätteinsats för att få fatt i väskan – vilken i slutändan kostade mig närmare 6 papp (istället för halva priset på ca 2800)…. Jag kommer definitivt aldrig mer att handla därifrån:-(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.