Rea,  Shoppat,  Utförsäljning

Mjukis från C&C California

Mjukis från C&C California
Bild från Shopbob och MiaShopping

Eftersom det ändå var så blött ute så passade jag på att blöta ner mig ännu mer på Centralbadet. Simning är verkligen att rekommendera för “stormagade” 🙂 .

Sen gick jag en sväng in på Awesome Rags och hittade det här mjuka härliga toppen från C&C California på rea. De har många plagg som just nu bara är nedsatta med 30%, men just denna topp fyndade jag för halva priset.

Ni har väl inte missat att det är två utförsäljningar på gång mitt i all reahysteri. Outletbutiken säljer bland annat ut skor och väskor från Whyred, Hope och Fornarina. Imorgon drar L’ecole Nationals igång sin utförsäljning med 50% på ordinarie priser. Du hittar tid och plats i kalendern.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.