MiaShopping

Mer presenter från New York

Babykläder från GAP

Det var inte bara jag som fick presenter från New York. Bäsen fick massor med tröjor/bodies/strumpor från Baby GAP och en liten t-shirt med David Letterman-tryck. Mycket blått tycker jag, verkar vara någon som hoppas på en liten kille 🙂

Mina favorittvålar på pump från Bath & Body Works stod också på bordet när jag kom hem.

Tack M för alla fina presenter!

4 kommentarer

 • åsa

  Å, så fint!! Den med “jag har mamma lindad runt mitt finger (tror jag att det står) var underbart härlig och den söta “hjärta daddy” var ju bara hur fin som helst! Och vad “M” lyckats hitta fantastiskt könsneutrala grejor – det brukar vara jättesvårt!
  Vi som inte har såna män som “M” är liiiite avis.

 • Mia

  Ahh…den rackarns Herr M..så snällt:-) Och Herr Boudoir är ju hyfsat givmild för det mesta. Söta saker till bäbben…och till mamman!

 • Bjooti

  Åh, jag älskar Baby GAP – där köpte jag en hel del åt min son, då han fortfarande låg i magen och innan jag flyttade hem till Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.