Modeaktiviteter

Modesnack på Tradera

Modesnack på Tradera

Visste ni att det varje dag säljs ca 276 kjolar och 560 skorTradera? Klädkategorin växer varje dag och de satsar nu ännu mer på just mode och kläder. Sedan september förra året har Jessica Mittelton jobbat som Style Director och på Tradera och målet är att inspirera och hjälpa alla besökare hitta de bästa fynden.

Tradera bjöd in till modesnack ikväll där Jessica berättade mer om sitt arbete med image, styling och mode. Förutom Style guiden på Tradera så jobbar hon bl a med Moderådet och MTV. Hon ser mode som en visuell konstform och älskar att kombinera färger och material.

Jag träffade bland annat Fröken SötSur (man ser hennes nya fina örhängen på bilden ovan), Emma och Fashionina – trevligt trevligt!

PS. Imorgon drar en tävling igång på Tradera där man har chansen att vinna en resa för två till modeveckan i Paris – mer information om detta imorgon.

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.