Accessoarer

Solbrillor

Solbrillor 2007
Jag behöver verkligen ett par nya solbrillor men det är ju en djungel av färger och modeller. Antagligen kommer det bli ett par med mycket färg eller ett par vanliga pilotglasögon.

Här kommer två nya butiker jag lagt till som säljer solglasögon,
Giarre och Unitedshades. Båda levererar till Sverige och har bra priser.

5 kommentarer

 • åsa

  De där marinblå miss sixty var fina! Undrar om de finns i grönt?
  Du skulle passa superbra i de där turkosa längst ner till vänster! Känns härliga till ditt ljusa hår!
  Hemsk bekännelse: Jag avskyr glasögon. Även solglasögon. Beror antagligen på att jag egentligen borde ha glasögon jämt pga dålig syn men hatar tyngden, svettig näsa och allt bök med att de jämt ska tvättas och stoppas i och ur fodral och….Men. Mitt enda par solisar är ett par Diesel från 1998 (!!), vissa soliga dagar måste tillochmed jag använda solisar OCH jag har ett presentkort på 2500kr att köpa solglasögon på synsam för. Så nu finns det liksom ingen anledning att vänta ett år till. På tisdag. Om det finns några kvar då, i denna lilla stad…..

 • Jeanette

  Åh- brills. Dom där turkosa ser coola ut, men kanske inte min stil ändå 🙂
  Men jag behöver också nya solglajor och har letat hur länge som helst nu. Tror jag vill ha ett par Tom Ford i pilotmodell, supersnygga!!! Får ta och fixa det här i USA innan jag åker hem till Sverige igen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.