Skönhet

Lyxigt shampoo

Schwarzkopf Seah Shampoo

I goodiebagen på Ylva Liljefors modevisning fick man shampoo- och balsamprover från Schwarzkopf lyxserie SEAH. Nu kan jag erkänna att jag är fast, precis som Schwarzkopf ville när de sponsrade visningen. Produkterna luktar riktigt gott och fungerar utmärkt på mitt färgade och torra hår. Under en ganska lång tid nu så har jag bara använt mig av TIGIs produkter och de kommer jag nog återvända till när jag vill lukta godis igen 🙂

Apropå hår ska ska jag till frisören idag på lunchen. Det är dags att gå tillbaka till min riktiga hårfärg igen – för visst har blondiner roligare 😉

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.