Shoppat,  Skor

Shoppinglördag

Skor Rizzo

Igår blev det en shoppingrunda tillsammans med mina föräldrar som är på besök. Vi gick till Gallerian för att pappa skulle kunna roa sig på Claes Olhson medans jag och mamma irrade runt. Pappa blev inte direkt förvånad när han senare mötte upp oss och såg att jag hade en kasse med ett par skor 🙂 Jerns hade fortfarande en hel del fina skor på rea och jag kunde bara inte låta bli dessa svarta ankelboots i mocka från Rizzo.

Vi gick en sväng till sportbutiken GO som just nu har 50% på hela sortimentet. Både jag och mamma köpte en mysig gym track top från Stella McCartney for Adidas.

9 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.