Mode

Trenderna jag dissade 2006

Trender jag dissade 2006

Jeans med hög midja
Nä, hög midja är inget för min figur. Jag har faktiskt inte ens provat ett par men är ganska säker på att jag inte skulle se klok ut. Eifeltower-jeansen från Cheap Monday är väldigt extrema men Acne Tube (som just nu reas ut på Mrs H för 500 kr) är riktigt snygga. Däremot så trivs jag väldigt bra i min jeansskjol från H&M med hög midja.

Döskallar
När sidensjalen med döskallar designad av Thomas Wylde sågs på var och varannan stjärna så skulle man helt plötsligt ha döskallar på ALLT. Jag har bloggat om döskallarna, men äger ingenting med en skalle på.

Skinnjackan
Visst har jag varit lite sugen på en skinnjacka, då särskilt den på bilden från Mike & Chris, men det svalnade ganska snabbt. Jag kanske inte är tuff nog för en skinnjacka?

Jag har säkert missa en massa trender jag dissat, men här är iallafall de jag kommer på just nu. Vad har du dissat?

18 kommentarer

 • Victoria

  Haha! Jag skulle just hylla kläderna du kombinerat ihop då jag läser lite närmre och ser att du vill dissa dessa plagg. Jag antar att din och min stil är olika som natt och dag, för du har nämligen just kombinerat ihop en outfit som är Victoria upp i dagen. 🙂 Smaken är som baken, antar jag!

 • isabella

  Acnes jeans är ju fina, och jag tycker åtminstonde de mesta passar i dem. Eiffeltower är lite för mycket ja..
  Skinnjacka tycker jag är rätt fint, i en del modeller. Nu är den ju tyvärr lite uttjatad.
  Det är väl bara döskallarna av det där som jag inte hoppat på…:)

 • Bjooti

  I och med att jag varit en stor döskalleanvändare innan det blev trendigt, var jag av princip tvungen att börja dissa döskallar då alla började använda dem.

  Hög midja på jeans – känns liksom läskigt – men funkar på kjolar och dressade byxor – så det dissade jag också.

  Jordgubbshalsbandet har jag tokdissat också – om och om igen 🙂

 • FashionFun

  Hög midja har jag testat, och döskalleschalen letades fram ur lådorna.. Skinnjackan köpte jag aldrig (mest för att jag inte har råd, och jag vill absolut ha en äkta)..
  Vet inte om jag har dissat något direkt.. Kanske skoletten litegrann, men mest för at tjag itne har hittat en variant som passar mig.. :S

 • Johanna

  Jeans med hög midja och leopard mönstrat. Har ett hårband som jag knappt använder i leopard mönstrat..Men kläder med det mönstret skulle jag inte vilja ha.

 • Kicki

  Jag dissade helt klart skoletten, inget för mina ben..sen vågade jag inte hög midja (fast jag skulle gärna testat) sen kommer jag dissa trekvartsärm på kavajer..det är helt enkelt INTE jag..

 • Johanna

  Jag instämmer i kören och dissar hög midja på byxor, har inte kropp för det. Annars står det still har varit så många trender i år och alla har jag inte varit ett stort fan av måste jag säga. Hoppas 2007 blir klassiskt, trendlöst och vackert. Gott nytt år på er.

 • Marjorie

  Med risk för upprepning så har jag dissat lite samma saker; dödskallarna har inte ens varit i närheten av mig – lite för mkt 80-tals hårdrock, skinnjackan har jag inget emot – men förälskelse har inte uppstått även om jag tycker acnes är snygg. Hög midja som Eiffelmodellen ser nog inte så bra ut på någon. Men Acnes Tube är ursnygga. Har inte provat dem, för jag tror inte jag skulle passa i dem, men annars hade jag köpt dem direkt.

 • MiaShopping

  Victoria: Ja, kollaget blev riktigt fint faktiskt. Tycker det är bra att smaken är som baken 🙂
  isabella: Det tjatades otroligt mycket om skinnjackor där ett tag.
  yeh-yeh girl: Hängslena glömde jag bort. De dissade jag också.
  Linda K: Jag provade sidenbandsgrejen en gång, men trivdes inte alls.
  Bjooti: Jag fick faktiskt jordgubbshalsbandet när jag fyllde 30, men jag lämnade tillbaka det.
  FashionFun: Jag spanade ju också efter en skinnjacka men hittade inte heller någon perfekt.
  Johanna: Nä, leopard är inte min grej heller. Men jag har faktsikt ett bälte i leopardmönster.
  Kicki: Jag har inte heller vågat testa jeansen 🙂
  Linda: 🙂
  Fia: Jag gillar dig ändå!!!
  Johanna: Ja, det får vi hoppas på!
  Marjorie: Likis 🙂
  Mia: Tack de samma!
  Amanda: Gott Nytt År!

 • Ida

  Dissat det mesta som inte passar min kropp eller är min stil. Skinnpaj, döskallar och högmidja är liksom min grej. Skinnjacka och döskallar är ngt som alltid hängt med mig. Lite trist kanske att det blivit en sån hype. Hatar när saker jag gillar blir hype.. folk går liksom runt och säger jasså har du en sån för att det är så trendigt. Nej.. jag har en sån för det är jag, min stil…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.