Skönhet

Crazylibellule and the poppies

shanghaijava
Namnet Crazylibellule and the poppies ger inte mig några associationer till parfym, men det är just vad det är. Parfym i läppstiftformat som passar perfekt att ha i väskan och som du kan ta med på flyget utan att fastna i kontrollen eller vara orolig att något går sönder.

Kollektionen Shanghaijava från Crazylibellule and the poppies lanserades på franska Sephora 2005 och blev snabbt en succé. Kanske var det annorlunda namnet en bidragande faktor? “Libellule” betyder trollslända och “the Poppies” står för frihet i naturen. Stiftet finns i sju dofter och i min väska ligger blue orchidée.

Finns hos Bar O´d Mar, HQ Hair och franska Sephora

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.