Modeaktiviteter

The Other Side of Fashion – fotoutställning på Nordic Light

The other side of fashion
Imorgon börjar fotoutställningen The Other Side of Fashion där 100 av modevärldens kändaste personer visar sina egna bilder fotograferade bakom kulisserna. Här kan man se foton tagna av bland andra Manolo Blahnik, Roberto Cavalli, Domenico Dolce och Stefano Gabbana. Sverige representeras av Izabella Scorupco, Efva Attling och Johan Lindeberg.

Utstställningen har redan varit i London, Paris och Milano och har imorgon premiär på Nordic Light Hotel, Vasaplan 7 i Stockholm.

Om man missar utställningen (som pågår till den 29:e oktober) så kan man köpa Other Side of Fashion Magazine som innehåller alla fotografier. Alla pengar för tidskriften går till Röda korsets ungdomsprojekt i Europa.

Jag ska nog ta en sväng förbi Nordic Light redan imorgon…

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.