Skönhet

Bekämpa din torra hud

Produkter mot torr hud

Jag fick hemläxa efter besöket hos skönhetssalongen igår 🙁 För många timmar framför datorskärmen och det lite kallare klimatet gör min hud torrare än normalt. Min hud behöver alltså fukt, fukt och åter fukt. Nu ska jag använda ansiktsmasken md formulations Moisture Defense, som innehåller massor av antioxidanter, varje dag i en vecka och sedan fortsätta en gång i veckan.

Jag har även fått en ren ny rengöring, md formulations facial cleanser, som ska vara mer återfuktande. Ännu mer fukt och lugnade för huden ger aromoljan Angelique och hudkrämen Hydra Floral, båda från Decleor.

Produkterna ovan är väldigt dyra, men man kan spara några kronor om man köper från exempelvis Strawberrynet.

Kanske den snygga skönhetsajten Bjooti kan tipsa om billigare alternativ för torrisar som mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.