Mode,  Smycken

Rosa Bandet-smycket

Rosabandet

Smyckesbutiken Disa som jag skrivit om tidigare har designat ett smycke unikt för Rosa Bandet. Smycket är tillverkat av vackra sötvattenspärlor, silver och satinband. Formerna är unika och står för det organiska, växande och livskraft.

”Det känns betydelsefullt för oss att få göra ett smycke till förmån för Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj. Vi ville göra ett flexibelt smycke, för ung som gammal, som lätt kan varieras. Dessutom har vi valt ett vackert material som för oss står för det levande, säger Linda Johansson, designer på Disa.”

Smycket finns nu att köpa hos www.disasweden.se, 08-30 14 10 eller i butiken/ showroom på Norrbackagatan 36. Priset är 459:- varav 200:- går till Rosa Bandet.

På Rosa Bandes hemsida kan du även starta din egen insamling, läs mer här.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.