Mode

Modevisning i Kista Galleria

Imorgon, den 23 september presenteras höstens nyheter och trender på catwalken i Kista Galleria. Mode för alla åldrar och plånböcker visas från varumärken som Guess, J Lindeberg, Odd Molly, Hugo Boss, Acne, Vila och Filippa K. Totalt 18 butiker med ett femtiotal varumärken deltar.

Visningen kommer att ske på en catwalk, skapad i form av en trappa, från Kista Gallerias övervåning ner till Modeboulevarden med Rickard Engfors som konferenciär. De 18 modellerna är handplockade för att spegla Kista Gallerias internationella kundkrets.

Visningarnar är kl 12, 14, 16 och 18.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.