Mode

Konstvarumärket dÉvil

John Rydberg

John Rydberg är en konstnär som arbetar med idé-baserad konst. John får en idé som han utvecklar och förverkligar och ger olika former och uttryck. Johns bas-teknik är måleri. Mellan den 23 september och 6 oktober har John Rydberg utställning på ett litet galleri-café på Surbrunnsgatan 60, t-bana Odenplan, Stockholm.

Utställningen börjar med ett vernissage lördag den 23:e mellan kl. 12 och 17. Under utställningen kommer det även att finnas konst-tshirtar, hoodisar och konst-linnen till försäljning. De går under Johns konstvarumärke dÉvil med blandat handmålade och tryckta motiv. På www.johnrydberg.se kan du läsa mer om varumärket dÉvil.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.