Mode

Jakten på skinnjackan

118 secondhand läder

Jakten på skinnjackan har börjat och igår fick 118 second läder ett besök. Den svarta som jag prövar på bilden ovan har tidigare varit en längre skinnjacka som 118 second länder har gjort kortare i midjan och satt på en mudd. Ett bra tips om du har en gammal jacka i garderoben hemma som du inte trivs med och vill göra om.

118 second läder har ett stort utbud av jackor, stövlar och väskor i läder. De utför även ändringar, renoveringar, byte av blixtlås och foder.

Det blev ingen skinnjacka denna gång så spaningen fortsätter. Tradera, Ebay och Trendsales besöks flitigt.

Om man inte vill ha en begagnad jacka så skulle jag tipsa om H&M som har både en grå och brun. Hos mint & vintage finns en i blått läder från Dagmar. Halens har en prisvärd svart jacka. Whyred Heroine finns hos Your weekend fashion shop. Ja, listan kan göras lång. Fyll gärna på med fler bra tips på var man kan hitta höstens skinnjacka.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.