Mode

Minimarkets filmvisning

Minimarkets filmvisning

Minimarket bjöd in till en häftig filminstallation i år. Modellerna ovan är filmade men står helt stilla, man ser bara hur vinden blåser lite i håret eller i plaggen de bär. Filmerna projicerades sedan på väggarna runt om i den mörka lokalen (Adamskys lokal på Stora Nygatan).

Så här beskriver Minimarket själva sin senaste kollektion: “Minimarket hooks up shirtlike details with printed silk and chiffon. The result of this date is Minimarket s/s 2007 – a very feminine collection inspired by menswear.”

Minimarket håller butiken på Södermalm i Stockholm stängd tillsvidare för att hinna med att utöka varumärket. Men inom kort kommer de öppna en nätbutik och i höst kan du köpa Minimarket över hela Sverige. De har även fått stark respons utomlands och säljer i både London och New York i höst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.