Mode

Camilla Norrbacks visning

Camilla Norrbacks visning
Foto: MiaShopping

Härliga sidenplagg, höga midjor och dova färger sågs på Camilla Norrbacks visning på Clustret idag. Mina favoriter är den ljusblå sidenklänningen (längst ner till vänster) och de höga ekologiska jeansen (längst upp till höger).

Under hösten kommer ni hitta Camillas kläder på Åhléns som satsar mycket på märken med ekologiska material. Märket går även att hitta på konceptbutiken på Norrbacka gatan 60 i Stockholm och på följande butiker.

“Vår/sommarkollektionen 2007 är tillägnad och inspirerad av designerns mor Christina. Ett svartvitt konfirmationsfoto från slutet av 60-talet och minnen av de kläder hon bar som ung. En rad andra avgörande kvinnor i designerns liv, som vissa av plaggen har fått namn efter. Plagg skapade för kvinnan – med mjuka feminina former.

Christina är en romantisk men sofistikerad kollektion som innehåller lyxiga blusar och klänningar i siden, bohemiska koftor, mjuka trikåbasplagg och inte minst – ekologiska jeans som är nytt för säsongen och en självklar utveckling av ecoluxury! Kollektionen har en känsla av nordisk riviera och sjuttiotal, färgerna är blekta toner i gult, brunt och blått kombinerat med naturvitt, svart och marinblått som bas. Detaljerna i plaggen utgörs av mörkrött och guld, precis som accessoarerna i form av väskor och skärp.

Hela kollektionen är en hyllning till de innerliga och nära relationerna, att ta vara på varandra. Denna säsong åker vi ut på landet, läser deckare och tittar nyfiket på myror på stranden – vi värnar om det lilla livet!”

Klicka på bilden ovan för att se en liten filmsnutt från visningen.

4 kommentarer

  • Linda Lej

    Åh, vilken härlig inspiration! Jag sitter och jobbar med min kollektion för mitt nya klädmärke för barn och söker just inspiration. Även om det inte är barnkläder så får man en tankeställare ändå!

    Härlig blogg, jag tänker titta in då och då!

  • Nina

    Mia kul att dina favoriter var sidenklänningen och jeansen! Fastnade också för just dem plaggen på modemässan i Köpenhamn. De kommer finnas på Shoppen i vår : )!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.