Mode,  Smycken

Dada’s Diamonds visning

Dadas Diamonds
Foto: Kristian Löveborg

Dada’s Diamonds senaste smyckeskollektion heter “Friday’s Collection” och är inspirerad av Daniel Defoe’s överlevnadsroman Robinson Crusoe.

“-Vi har förhållit oss rätt fritt till berättelsen och försökt fånga det ödesmättade och lite makabra, samtidigt som vi ville få en lätt exotisk touche på smyckena. Det fanns så många vanföreställningar på den tiden (slutet av 1600-talet och början av 1700-talet). Stark religiös tro blandades med rädsla för vildar. Robinson gör både en inre och yttre resa, vilket gör boken så intressant säger Kajsa. “

Hela visningen kändes genomtänkt och musiken som var skapad av P.G Wallnäs från Dub Sweden gjorde mycket för stämningen. Modellernas kläder är designade och sydda av Linda Zetterman, Hanna Marie Sjöberg och Lisa Sundelius från House of Scout. Det vara tunna, nästa genomskinliga material och kändes inspirerade av underkläder från 5o-talet.

Dadas Diamonds
Foto: Mia

Visningen hölls på Hotel Diplomat och här är ett litet filmklipp:

Om du är sugen på att se den nya kollektionen så kan du bege dig till butiken på Timmermansgatan 35 i Stockholm den 29 augusti mellan 18.00-20.00.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.