Butiksguiden,  Ny butik

Nykomlingar – på nätet och i Stockholm

Shopping online

Kläder från Branten
Branten
Hos Anna fick jag nys om den nyöppnade nätbutiken Branten som nyligen öppnat upp. Här finns det massor av spännande kläder och smycken från designers som Ylva Liljefors (Ylva vann Guldknappen 2002) och danska Lundgren & Windinge.

Väskan ovan kommer från Ylva Liljefors, den söta kofta och blusen kommer från Baum und Pferdgarten.

Kläder från Restyled
Restyled
Hos Restyled ska du som kund alltid hitta exklusiva märken. Företagets vision är att kunna erbjuda mer än bara schyssta kläder – en livsstil!

Skorna kommer från Pepe Jeans och de coola shortsen från svenska Stylein

Stockholm

Kläder från Sara Clausin
Sara Clausin
Förra veckan öppnade Sara upp butiken och jag är övertygad om att det kommer gå bra. Jag har redan köpt en blus från danska d´AHrling. På galjarna i butiken hänger även plagg från Chloé och Paul & Joe är på väg in.

Kläderna på bilden ovan kommer från d´AHrling.

2 kommentarer

  • Anna

    Såg dina bilder av Baum & Pferdgarten koftan, otoligt söt. Om du gillar Baum & Pferdgarten så kan jag tipsa om en ny otroligt mysig butik på Södermannagatan, King Lily. Var inne där häromdagen och blev helt kär :)De har stort utbud från B&P och många andra superschyssta danska och svenska märken (gillar verkligen deras jeans från Pace). Har förresten spanat in ett par grymma marinblå kilklacksskor där som jag bara måste ha till sommaren/Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.