Smycken

Julklapp i april

Min snälla syster och hennes familj gav mig ett presentkort hos Mischief i julklapp. Först idag har jag lyckats ta med mig presentkortet när jag besöker butiken. Mischief har verkligen mycket smycken, nästan lite FÖR mycket. Jag virrade omkring ganska länge innan jag bestämde mig för en ring och örhängen i rött och guld från Pilgrim.

Smycken från Pilgrim
Pilgrim hade inga bilder på smyckena i rött och guld, men så här ser de iallafall ut.

Rött är min favoritfärg för tillfället. Jag dras till hyllorna med röda plagg och när jag besökte Whyred i Brunogallerian i helgen blev jag kär i en röd klänning. Den finns tyvärr ingen bild på den i rött men på BubbelRoom finns den att köpa i svart.

En kommentar

  • annajorm

    …just därför det är lättare att ge ett presentkort 😉 Gick säkert runt en timme i butiken innan jag gav upp. Man vill köpa ALLT! En perfekt “present-affär”, speciellt till en speciell syster-moster.. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.