Mode

Stella skapar kaos

9.30 – Parkerar min cykel utanför Västermalmsgallerian i Stockholm. Utanför gallerian är det väldigt lugnt, men när jag kliver innanför dörrarna så ser jag den långa kön som ringlar sig från H&Ms butik.

H&M Västermalmsgallerian

9.45 – Kön fortsätter att växa och jag står någonstans mitt i. Personer brevid mig tisslar och tasslar om vilka plagg de ska springa efter först. En kille kommenterar att han är ganska ensam av det manliga könet, han kan se två andra killar i folkmassan. Vakterna ber oss flytta så att folk kan ta sig fram till rulltrappan.

H&M Västermalmsgallerian

10.00 – Dörrarna öppnas men vakterna släpper bara in ett 30-tal tjejer i taget. Det känns som att jag står längst fram på en konsert, helt ihoppressad och varm.

H&M Västermalmsgallerian

10.07 – Jag är inne i butiken! Men vad ska jag göra här? Det är helt tomt i ställningarna, det ligger bara några nyckelringar och armband kvar.

H&M Västermalmsgallerian

10. 12 – Lämnar H&M tomhänt, men är inte ledsen för det. Ser det mer som att jag varit med om en historisk modehändelse 🙂

3 kommentarer

  • Kiera

    (Min svenska är inte så bra darfor skrive jag på engleska). Next time more Swedish, I hope :o). It was so cool that you egot into the store. I struggle to find things on your site now because my Swedish is so limited. But do you normally announce these events on your site? Do they ever occur on weekends?

  • Maria

    Oj oj vilket kaos.. Miis i mitten.. :o) Är kläderna verkligen snygga eller var det mest katastrof för att det var Stella McCartys kollektion?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.