Mat och bak

Månaden produkter med Testagram

image

image

image

image

image

Innan helgen hämtade jag ut mitt paket från Testagram och den här gången innehöll det många kul nyheter. Bland annat Ballerina Pepparkaka som är pepparkakskex med chokladfyllning. Barnen älskade dem och av mig får de 3 av 5.

Fazer har en ny choklad med pepparmintsmak som säkert kommer bli poppis av er som gillar Marianne.

Bakmix att göra fröknäcke av tycker jag är toppen. Att leta efter alla frön som ska vara i fröknäcke har jag inte tid med när jag handlar. Men att köpa en färdig mix är ju väldigt smidigt. Det här ska jag försöka hinna baka i vecka.

Rotfruktschips är såå gott. Det äter jag mycket hellre än vanliga potatischips. Det här är en ny tillverkare som heter Rootfruit men jag skulle säga att smaken är den samma som andra rotfruktchips jag smakat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.