ButikerVarum䲫enNotiser/BloggKalenderTipsa Mia
  Miashopping   För dig som gillar shopping!

Kusco-Murphy

kusco_murphy

Igår kväll var jag och fick några slitna hårtoppar kapade. Min frisör har tagit in ett nytt stylingmärke som heter Kusco-Murphy. Det är ett australiensk märke och alla produkter är ekologiska och förpackningarna är i glas så de går att återvinna.

I mitt hår användes produkten Bedroom Hair (bilden längst ner) som har återfuktande egenskaper och används i hårtopparna. Den innehåller extrakt av grönt te, Cassia och citronmeliss och har en härligt exotisk doft.

Den lilla burken kostar 100 kr. Läs mer om produkterna här.

2 kommentarer till “Kusco-Murphy”

  1. MiaShopping » Blog Archive » Snyggingar från DinSko säger:

    […] « Kusco-Murphy […]

  2. MiaShopping » Blog Archive » Hårprodukter från KEVIN.MURPHY säger:

    […] om när jag är hos min frisör. Den är gången är det ett annat australiensiskt märke med snarlikt namn som det jag hittade sist, KEVIN.MURPHY. Kevin Murphy är en känd stylist som jobbat bland annat med Kylie […]

Kommentera