Sommarnaglar hos Fridas

naglar_3 mala_nagellack manga_nagellack lacksoffor_fridas

fridas_2

fridas

naglar

Jag fixar aldrig mina naglar på salong. För säkert 15 år sedan testade jag nagelförläning men insåg snabbt att det är inget för mig. Jag gillar naturliga naglar som är relativt korta och lackade i någon kul färg.

Men efter ha träffat min kusin som hade knalligt oranga naglar gjorda med gel-lack (så snygga!) så bestämde jag mig för att boka en tid. Valet föll på Fridas som jag hört så mycket gott om och som jag stött på tidigare bland annat på Daisy Beauty Expo.

Gel-lack är en blandning mellan gel och lack där man härdar lacket under en LED-lampa och det bästa av allt är att lacket håller sig snyggt i 2-4 veckor.

Jag valde också en knallig färg men rosa istället. På bilderna ser den väldigt ljusrosa ut men i verkligheten är de neonrosa.

Nu har jag och mina naglar fått en fin sommarpresent som förhoppningsvis håller i minst 2 veckor.

 

3 Comments
  1. Åh! Så fina! Jag har faktiskt inte heller fixat naglarna på salong tidigare, men när jag träffade en vän och såg hur fina naglar hon hade så blev jag sugen på att fixa på salong. Grejen är den bara att det är dyrt tycker jag 🙁

Skulle bli så glad för en kommentar!

%d bloggare gillar detta: