De 3 bästa köpen 2010

Det är alltid spännande att blicka tillbaka och en av fördelarna med att ha en blogg är att arkivet med gamla inlägg alltid finns att tillgå. Här är mina tre bästa köp 2010.

Nu vill jag veta vad som är dina bästa köp 2010, kommentera eller gör ett eget inlägg.

Här är några trevliga tjejer som jag gärna skulle vilja se anta utmaningen:  Linda, Linda, Käthe, Therese, Emma, Ida, Delinda & Alexandra.

pil Klänningen från Cacharel som jag köpte på en outlet i Italien.

pil Armbandet från Loewe som är ett av mina bästa secondhandfynd.

pil Väskan från Marc by Marc Jacobs som jag köpte i Paris. Tror jag har haft den varje dag sedan jag köpte den.

Här hittar ni mina bästa (och sämsta) köp 2009.

16 Comments
 1. Antar utmaningen!! Kommer upp under förmiddagen. Så bra att du gillar din väska, jag har valt en sådan i svart efter många om och men. 🙂 Beställde från Nordstroms med leveranstid på ca 14 dagar. Bra att de lägger på moms och så så man vet slutsumman.

 2. Hej!

  Jag är riktigt sugen på den väskan; snygg och verkar ganska så lagom stor. Finns det några fack inne i den?
  Jag ska till Paris i vår. Rekommenderar du att man köper den där? Bättre pris? Något ställe du rekommenderar att jag ska leta på?

  Tacksam för råd! MVH Camilla

 3. Käthe: Ja, den är perfekt. Bäst är axelremmen. Den kommer vara bra när du drar barnvagnen sen 🙂
  Linda K: Ingen brådska!
  Alexandra: Kul!
  Camilla: Det finns ett fack med dragkedja på ena sidan och två mindre öppna fickor på andra sidan. Billigast är nog att köpa den i USA. Jag såg den för ca 2500 kr där. Här kostar den 2800 http://shop.nordstrom.com/S/3052750?origin=category&resultback=1140. Jag köpte min för ca 4000.
  Fröken Isakson: Jag skulle gärna vilja se din lista också! Kram

 4. Rolig utmaning! Klart jag antar den! Men det dröjer lite till… Frank är sjuk och lite närhetsbehövande, jag är sjuk och lite trött, Mannen har varit superupptagen fram tills hans deadline gick ut vid midnatt, och nu ska man hinna vila, äta lunch, fixa förrätt, snygga till sig själv, bada Frank och amma honom några gånger på alldeles för få timmar innan det är dags att åka till nyårsvännerna… Dessutom har jag inget Photoshop…. (Ja, jag tycker faktiskt lite synd om mig själv hehe, gnällspik!)
  Men oj oj vad det kliar i fingrarana att få sätt ihop ett litet collage! Hang in there!

Skulle bli så glad för en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.

%d bloggare gillar detta: